بهینه‌سازی تجربه شما

برای استفاده بهتر از خدمات، به چند مجوز نیاز داریم

اعلان‌ها (Notifications)
دریافت اطلاع‌رسانی‌های مهم، تایید محتوا، پیام‌های جدید و رویدادهای ویژه
موقعیت مکانی (Location)
نمایش مکان شما روی نقشه، پیدا کردن نزدیک‌ترین مکان‌ها و پیشنهادات شخصی‌سازی شده
☁️ 11°C سیرجان
یکشنبه، 25 آبان
00:05

سلام 👋

مهمان

غذاهای محلی سیرجان

طعم اصیل غذاهای سنتی و محلی سیرجان را بشناسید

قاتق بنه غذای محلی سیرجان
ویژه

قاتق بنه غذای محلی سیرجان

قاتق بنه یا آب بنه غذای محلی سیرجان است که با دانه درخت بنه پخته می‌شود. درخت بنه، درختی دیر رشد است که در کوهستان می‌روید. چوب این درخت خیلی خوب می‌سوزد و خیلی باکیفیت است و برگ آن برای خوراک احشام و تبدیل پوست احشام به مَشک کاربرد دارد.

(0)
متوسط
مشاهده دستور پخت
زیره پلو

زیره پلو

از معروف‌ترین غذاهای محلی استان کرمان زیره پلو است. این غذا معمولاً با زیره سیاه یا ترکیب زیره سبز و سیاه تهیه می‌شود. ازآنجاکه زیره طبعی گرم دارد و برنج طبعی سرد، این غذا طبعی متعادل دارد. به دلیل وجود زیره در این غذا، سوءهاضمه و نفخ شکم و چاقی با این غذا درمان می‌شود. زیره پلو حتی مناسب رژیم‌های غذایی گیاه‌خواران نیز هست. این غذا جزو غذاهای طبع گرم به‌شمار می‌رود.

(0)
متوسط
مشاهده دستور پخت
خورشت بز قورمه

خورشت بز قورمه

بز قورمه از معروف‌ترین غذاهای استان کرمان است که بسیار لذیذ است. این غذای محلی را در گذشته با گوشت بز قورمه شده می‌پختند، اما امروزه آن را با گوشت گوسفند طبخ می‌کنند. در قدیم پوست بز را به‌صورت مشک درمی‌آوردند و گوشت بز قورمه شده را درون آن می‌ریختند تا برای زمستان سالم بماند. بز قورمه که هم به شکل خورشت و هم به شکل آبگوشت طبخ می‌شود، به دلیل داشتن گوشت قرمز و نخود، بسیار مقوی و مغذی است.

(0)
متوسط
مشاهده دستور پخت
آبگوشت زیره Abgosht-zireh

آبگوشت زیره Abgosht-zireh

آبگوشت زیره از معروف‌ترین غذاهای استان کرمان است که در آن نخود، لوبیا و سیب‌زمینی به‌کار نرفته است. این غذا با گوشت و زیره طبخ می‌شود.

(0)
متوسط
مشاهده دستور پخت
پلو سیرجانی Polo Sirjani

پلو سیرجانی Polo Sirjani

پلو سیرجانی بسیار شبیه به مرصع پلو قزوینی است.

(0)
متوسط
مشاهده دستور پخت