بهینه‌سازی تجربه شما

برای استفاده بهتر از خدمات، به چند مجوز نیاز داریم

اعلان‌ها (Notifications)
دریافت اطلاع‌رسانی‌های مهم، تایید محتوا، پیام‌های جدید و رویدادهای ویژه
موقعیت مکانی (Location)
نمایش مکان شما روی نقشه، پیدا کردن نزدیک‌ترین مکان‌ها و پیشنهادات شخصی‌سازی شده
☁️ 10°C سیرجان
یکشنبه، 25 آبان
01:42

سلام 👋

مهمان

خورشت بز قورمه

خورشت بز قورمه

غذای اصلی 2 بازدید

درباره این غذا

بز قورمه از معروف‌ترین غذاهای استان کرمان است که بسیار لذیذ است. این غذای محلی را در گذشته با گوشت بز قورمه شده می‌پختند، اما امروزه آن را با گوشت گوسفند طبخ می‌کنند. در قدیم پوست بز را به‌صورت مشک درمی‌آوردند و گوشت بز قورمه شده را درون آن می‌ریختند تا برای زمستان سالم بماند. بز قورمه که هم به شکل خورشت و هم به شکل آبگوشت طبخ می‌شود، به دلیل داشتن گوشت قرمز و نخود، بسیار مقوی و مغذی است.

مواد لازم

  • نخود
  • گوشت گوسفند
  • سیب‌زمینی
  • کشک
  • پیاز
  • گردو
  • سیر
  • زعفران
  • نمک
  • فلفل
  • زردچوبه.

دستور پخت

برای تهیه خورشت بز قورمه، نخود خیس‌خورده و پوست گرفته را نیم‌پز کنید. سپس گوشت را با پیاز، سیر، نمک، فلفل و زردچوبه خوب تفت دهید. بعد از این‌که گوشت خوب تفت خورد و رنگ آن برگشت، نخود نیم‌پز و سیب‌زمینی را به آن اضافه کنید. به مقدار لازم به گوشت و نخود و سیب‌زمینی آب اضافه کنید و شعله زیر ظرف را کم کنید تا غذا به‌آرامی بپزد. اگر می‌خواهید خورشت را با نان بخورید، لازم است خورشت کم‌آب باشد. هنگامی که خورشت به‌خوبی پخت، آن را بکوبید و به آن کشک، نعناع و پیازداغ بیفزایید. در آخر خورشت بز قورمه را با گردو، نعناع داغ و پیازداغ تزیین کنید.

سختی

متوسط