پلو سیرجانی بسیار شبیه به مرصع پلو قزوینی است. برای تهیه این غذای محلی سیرجان ابتدا یک عدد سینه مرغ را با یک عدد پیاز خردشده در نیم پیمانه روغن تفتداده و خوب سرخ کنید. سپس نصف قاشق غذاخوری زعفران را دم کنید و با برنج خیسانده شده، خلال نارنج، خلال پسته، نمک، فلفل سیاه و زیره سیاه در قابلمه بریزد و ۳ پیمانه آب را به آن اضافه کنید و بجوشانید.
در مرحله بعدی یک پیمانه نخودفرنگی، یک پیمانه هویج و یک پیمانه ذرت راه در یک ظرف دیگر آبپز کنید. وقتی آب برنج تبخیر شد، مخلوط نخودفرنگی، هویج و ذرت را به آن اضافه کنید. سپس در قابلمه را بگذارید و دم کنید. وقتی برنج دم کشید، زرشک را با زعفران دمکرده و شکر در روغن تفت دهید و به همراه سینه مرغ سرخ شده روی برنج بگذارید و سرو کنید.