بهینه‌سازی تجربه شما

برای استفاده بهتر از خدمات، به چند مجوز نیاز داریم

اعلان‌ها (Notifications)
دریافت اطلاع‌رسانی‌های مهم، تایید محتوا، پیام‌های جدید و رویدادهای ویژه
موقعیت مکانی (Location)
نمایش مکان شما روی نقشه، پیدا کردن نزدیک‌ترین مکان‌ها و پیشنهادات شخصی‌سازی شده
☁️ 10°C سیرجان
یکشنبه، 25 آبان
01:40

سلام 👋

مهمان

پلو سیرجانی Polo Sirjani

پلو سیرجانی Polo Sirjani

غذای اصلی 2 بازدید

درباره این غذا

پلو سیرجانی بسیار شبیه به مرصع پلو قزوینی است.

مواد لازم

  • نخودفرنگی پخته‌شده: 1 پیمانه
  • برنج: 2 پیمانه
  • سینه مرغ: 1 عدد
  • پیاز: 1 عدد
  • روغن: 0.5 پیمانه
  • زرشک: 1 پیمانه
  • هویج خردشده: 1 پیمانه
  • خلال پوست نارنج: 1 قاشق غذاخوری
  • زیره سیاه: 1 قاشق غذاخوری
  • ذرت پخته: 1 پیمانه
  • خلال پسته: 1 پیمانه
  • آب: 3 پیمانه
  • شکر: 1 قاشق غذاخوری
  • نمک: به مقدار لازم
  • فلفل سیاه: به مقدار لازم

دستور پخت

پلو سیرجانی بسیار شبیه به مرصع پلو قزوینی است. برای تهیه این غذای محلی سیرجان ابتدا یک عدد سینه مرغ را با یک عدد پیاز خردشده در نیم پیمانه روغن تفت‌داده و خوب سرخ کنید. سپس نصف قاشق غذاخوری زعفران را دم کنید و با برنج خیسانده شده، خلال نارنج، خلال پسته، نمک، فلفل سیاه و زیره سیاه در قابلمه بریزد و ۳ پیمانه آب را به آن اضافه کنید و بجوشانید.

در مرحله بعدی یک پیمانه نخودفرنگی، یک پیمانه هویج و یک پیمانه ذرت راه در یک ظرف دیگر آب‌پز کنید. وقتی آب برنج تبخیر شد، مخلوط نخودفرنگی، هویج و ذرت را به آن اضافه کنید. سپس در قابلمه را بگذارید و دم کنید. وقتی برنج دم کشید، زرشک را با زعفران دم‌کرده و شکر در روغن تفت دهید و به همراه سینه مرغ سرخ شده روی برنج بگذارید و سرو کنید.

سختی

متوسط