بهینه‌سازی تجربه شما

برای استفاده بهتر از خدمات، به چند مجوز نیاز داریم

اعلان‌ها (Notifications)
دریافت اطلاع‌رسانی‌های مهم، تایید محتوا، پیام‌های جدید و رویدادهای ویژه
موقعیت مکانی (Location)
نمایش مکان شما روی نقشه، پیدا کردن نزدیک‌ترین مکان‌ها و پیشنهادات شخصی‌سازی شده
☁️ 10°C سیرجان
یکشنبه، 25 آبان
01:42

سلام 👋

مهمان

آبگوشت زیره Abgosht-zireh

آبگوشت زیره Abgosht-zireh

غذای اصلی 2 بازدید

درباره این غذا

آبگوشت زیره از معروف‌ترین غذاهای استان کرمان است که در آن نخود، لوبیا و سیب‌زمینی به‌کار نرفته است. این غذا با گوشت و زیره طبخ می‌شود.

مواد لازم

  • گوشت آبگوشتی
  • پیاز، سیر
  • پودر زیره سیاه
  • رب گوجه‌فرنگی
  • نمک
  • فلفل
  • زردچوبه.

دستور پخت

پیاز نگینی خردشده را با گوشت آبگوشتی در یک قابلمه بریزد و بدون روغن تفت دهید تا با چربی خود گوشت تفت بخورد. سپس سیر خرد شده، نمک، فلفل و زردچوبه را به آن اضافه کنید. بعد از کمی که گوشت و ادویه‌جات تفت خوردند، رب گوجه‌فرنگی را بیفزایید و کمی تفت بدهید. بعد از تفت خورد رب گوجه‌فرنگی، به میزان لازم آب به ظرف اضافه کنید و شعله زیر ظرف را کم کنید تا گوشت در بازه زمانی ۳ تا ۴ ساعته به‌آرامی بپزد. در 10 دقیقه پایانی پخت غذا، نمک را به آن اضافه کنید.

سختی

متوسط